Pinky spell...


kawaii ukulele n_n

I really2 want a cute ukulele like this to be my guitar a.k.a Aika new friend... Anyone care to fulfill my wish??? wink2 ^_~

6 comments:

  1. beb.. kat midvallya da jual gitar pink.. serius cantik giler.. price xsure lak.

    ReplyDelete
  2. itu gitar akustik ke??? ayna nak ukulele, gitar hawaii mcm lilo & sticth tu, hehehe =P

    ReplyDelete
  3. Ish ukulele pulak Miss Ayna ni. Ngidam la Forever21 tee ke, benefit lemon-aid ke, kek cawan ke (yep that's what my pupils call it)....mane I nk cri ukulele dear? ;p

    ReplyDelete
  4. hehehe, i bg hint kat all my sis sbnrnye, tapi x tau dpt ke x diorg cari kat msia ni... ade ke??? hahahha =D

    ReplyDelete
  5. Hai Ayna... Kalau Ayna nk ukulele sebijik macam ni, jenguk la sni http://fullhousemusicstore.blogspot.com/ macam2 ukulele ada.. Kat sini Ayna boleh pilih ikut bajet Ayna.. =)

    ReplyDelete
  6. Thanks dear, will definitely look for it soon =)

    ReplyDelete

Subscribe

Follow @ Instagram

Back to Top